Om Pitehus 7

Pitehus7 består av 6 st huskroppar med gemensam kvartersgård och en lummig utemiljö. Det är ett vackert beläget och barnvänligt bostadsområdet på Djupviken ca 2 km norr om centrala Piteå. Här är lugnt och mysigt med närhet till såväl skog som hav.

Här har du nära till skola, motionspår och badstrand. På andra sidan Fåröbron finns naturskyddsområdet Fåröberget och längs Fårösundet finns vacker natur med bland annat ett rikt fågelliv. Gång- och cykelvägar är väl utbyggda och biltrafiken begränsad på hela Djupviken. En välsorterad matbutik finns ca 1 km härifrån och att ta sig in till stan med cykel tar max 10 min. Har du inte bråttom så ta gärna slingan längs med Fårösundet, en vacker naturupplevelse.

Är du motionär eller bara tycker om att ströva i skogsområde för avkoppling? Då har du Grisberget runt knuten sina fina motionsslingor och erkänt välskötta skidspår vintertid. Fåröbanan plogas i februari om vädret tillåter och erbjuder såväl skidspår som spark- och långfärdsskridskoåkning. Gör gärna ett besök hos oss och se hur vi har det!

På den här webbplatsen har vi försökt samla information om vår bostadsrättsförening. Du kan läsa om hur det är att bo här, vad du kan förvänta dig och vad som förväntas av dig som boende. Här finns också ritningar, kartor, foton och annan nyttig information. Saknar du någon information eller vill komma i kontakt med oss? Under kontaktsidorna hittar du både telefonnummer och mejl till vår styrelse.